Τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου ΕΠΣΧ στην ιστορία της ομάδας αλλά και της επαρχίας του Αποκόρωνα έχουν «σωπάσει» πλέον στον Ακρίτα αφού τα βλέμματα είναι στραμμένα στον επόμενο «τελικό» που ακολουθεί για το πρωτάθλημα απέναντι στο Ρέθυμνο την Κυριακή.

 
Ο προπονητής του Ακρίτας, Τάκης Διακάκης, είχε πει ότι ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου θα ανέβαζε την ψυχολογία των παικτών του για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και κάτι τέτοιο έγινε.

 

Το κλίμα στην ομάδα μετά την επιτυχία της Τετάρτης είναι πολύ καλό όπως και η ψυχολογία των παικτών που ευελπιστούν ότι θα πάρουν και το παιχνίδι με το Ρέθυμνο που θα βοηθήσει την αποκορωνιώτικη ομάδα να διατηρηθεί «ζωντανή» στην υπόθεση παραμονής.

 

Ο Διακάκης ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και λογικά θα είναι πλήρης η ομάδα του για το κρίσιμο ματς του Βάμου με το Ρέθυμνο. Μόνο ο «χρυσός» σκόρερ του τελικού, Γιώργος Ορφανός, αποκόμισε ένα «λάφυρο» από τον τελικό αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δάκτυλο του ποδιού αλλά λογικά θα είναι «παρών» στην «μάχη» της Κυριακής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook