Νέα απώλεια καταγράφεται για τον κυβερνητικό σχηματισμό ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας της ερχόμενης Τετάρτης καθώς και ο Μίμης Ανδρουλάκης ανέφερε ότι θα καταψηφίσει.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού για το 2013 στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στο προωθούμενο πολυνομοσχέδιο λέγοντας «Καλό είναι να ξέρεις ανατομία, αλλά δεν σε κάνει αυτό και χειρουργό. Θα καταψηφίσω τα του Εργασίας, έσπασε η γραμμή του μετώπου, δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το ασφαλιστικό ως απλό δημοσιονομικό ζήτημα, έπρεπε να φτιάξουμε ένα νέο αποθεματικό, αλλά δεν είδα ουσιαστική επίδραση».

Εως αυτή την στιγμή, εκτός της ΔΗΜΑΡ που επιμένει ότι θα δηλώσει «ΠΑΡΩΝ» στην κρίσιμη ψηφοφορία, με δηλώσεις τους έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα καταψηφίσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, Θεόδωρος Παραστατίδης και Μίμης Ανδρουλάκης. Υπο αυτά τα δεδομένα η κυβερνητική πλειοψηφία των 176 περιορίζεται στους 157. Επίσης απειλούν με καταψήφιση οι Μ. Μπόλαρης, Γ. Κουτσούκος, Θ. Τζάκρη. Από την άλλη να διαφοροποιηθεί από την γραμμή της ΔΗΜΑΡ και να υπερψηφίσει τα μέτρα σκέφτεται ο κ. Βασίλης Οικονόμου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook