Το Κέντρο Οικουμενικού Ελληνισμού ανακοίνωσε πριν λίγο ότι αναβάλλεται το προγραμματισμένο για τον Ιούλιο Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συνέδριο στην Αθήνα με θέμα «Ελλάδα: Η επόμενη μέρα, μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία.
Στην ανακοίνωση του Κέντρου Οικουμενικού Ελληνισμού, τονίζεται ότι το εν λόγω συνέδριο αναβάλλεται λόγω των εξελίξεων και των γενικότερων συνθηκών που επικρατούν και όλοι γνωρίζουμε.

Με την αναβολή του Συνεδρίου, συνεχίζει η ανακοίνωση, ικανοποιούμε τις ανησυχίες των ενδιαφερομένων από όλον τον πλανήτη και την επιθυμία τους ότι για να έχει το Συνέδριο την απόλυτη επιτυχία, πρέπει να πραγματοποιηθεί αργότερα και αμέσως μόλις οι γενικότερες συνθήκες βελτιωθούν και το επιτρέψουν.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους δήλωσαν την συμμετοχή τους, αλλά και τους πολύ περισσότερους που μας οδήγησαν σε αυτήν την επιβεβλημένη απόφαση.

Εμείς παραμένουμε σε ετοιμότητα. Είμαστε σίγουροι, γιατί είμαστε αισιόδοξοι, ότι πολύ σύντομα οι καταστάσεις θα αλλάξουν και θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την νέα ημερομηνία.

Του Δημήτρη Ωραιόπουλου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook