Στο πρώτο εντός έδρας ματς για τη Δ\’ Εθνική μετά από απουσία δέκα χρόνων ο Κισσαμικός κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Ο.Φ. Ιεράπετρας, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο σύλλογος του Καστελίου είχε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο προηγήθηκε και με 2-0, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.
Στο 27\’ ο Δρακάκης με ιδανικό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 36\’ ο ίδιος έκανε κάθετη μπαλιά στον Σαλταπίδα, που ανατράπηκε από τον Ι. Μίγγα. Ο διαιτητής Ζαχαριουδάκης καταλόγισε το πέναλτι και απέβαλλε τον παίκτη του ΟΦΙ, με τον Περράκη να ευστοχεί για το 2-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς και η ομάδα της Ιεράπετρας παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα κατόρθωσε να μειώσει στο 93\’ με τον Β. Μίγγα.

Κισσαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Συροκάκης, Ντεντάκης, Ρουσάκης, Καρβουνιάρης (77\’ Σουχλάκης), Μουρκάκης, Περράκης (65\’ Φραγκουδάκης), Χατζηλιόντας, Τσεσμελής, Παπαθανασίου, Σαλταπίδας, Δρακάκης (85\’ Τουλουπάκης).

Ο.Φ. Ιεράπετρας (Γιάννης Παπαγεωργίου): Αλευράς, Μεμετσής, Τουτουδάκης, Διαμαντάκης (66\’ Β. Μίγγας), Τζελέπης, Χριστάκης, Τσαμπανάκης (75\’ Δερμιτζάκης), Ι. Μίγγας, Ρουμελιωτάκης, Σκύβαλος (81\’ Αρχαγγελίδης), Δασκαλάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook