Να ρίξει τους τόνους πριν από το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό προσπάθησε ο Νίκος Αναστόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που είθισται να γίνεται πριν από κάθε παιχνίδι. Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε ότι ο κόσμος όπως κάθε φορά θα να είναι ο πρωταγωνιστής ωστόσο τόνισε ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός καθώς η απροσεξία πληρώνεται. Αυτό πάντως που δεν ξεκαθάρισε ο Αναστόπουλος είναι ποιος θα πληρώσει τα χρήματα στην Καλλιθέα για να εξαλειφτεί η ποινή της απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους. 
«Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα και δεν είναι πόλεμος. Εμείς όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια θα παίξουμε για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο και με την εμφάνισή μας, αλλά και με το αποτέλεσμα. Η λογική μας δεν αλλάζει, σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο. Προετοιμαζόμαστε και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα από κάθε πλευρά. Δεν θα πρέπει να έχουμε άγχος, αλλά υπομονή. Έχουμε ένα πλεονέκτημα λόγω του ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να παίξουμε καλά και για τον κόσμο».
 «Ακόμα να κερδίσουμε δεν θα σημαίνει τίποτα, καθώς δεν θα πρέπει να μην κάνουμε το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλούς αγώνες και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα γίνει ο απολογισμός, όχι τώρα. Εμείς το Σάββατο θα πρέπει να έχουμε τα στοιχεία που χρειάζεται όχι μόνο αυτός ο αγώνας, αλλά και κάθε αναμέτρηση που έχουμε και θα έχουμε. Να παίξουμε με προσοχή, να έχουμε πειθαρχεία και να είμαστε δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες που θα υπάρχουν στον αγώνα».
«Θέλω να επιστήσω την προσοχή του κόσμου στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Θα πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής, όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι μας, αλλά να είναι απόλυτα προσεκτικός, διότι μια απροσεξία μπορεί να αποβεί μοιραία για την ομάδα μας. Έχουμε δει εξάλλου ότι στον ΟΦΗ εξαντλείται κάθε αυστηρότητα, για αυτό δεν θα πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα και σε κανέναν. Θέλουμε τη βοήθειά του όπως σε κάθε ματς, αλλά με τον σωστό τρόπο».
Απαντώντας για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του, ώστε να μετατρέπει σε γκολ τις περισσότερες από τις πολλές ευκαιρίες που κάνει, ανέφερε:

«Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προδικάζεις τίποτα. Το γκολ είναι και θέμα ημέρας. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και ελπίζω να είμαστε και περισσότερο τυχεροί, γιατί χρειάζεται και η τύχη ορισμένες φορές, ώστε να κάνεις τις ευκαιρίες γκολ».

Μιλώντας για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Εθνικό Αστέρα που πέρασε, τόνισε: 
«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα το είχαμε καθαρίσει νωρίτερα. Είναι θετικό ότι και σε αυτό τον αγώνα παίξαμε καλά, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και κάναμε καλές φάσεις. Παρά την πολυπρόσωπη άμυνα με την οποία έπαιξε ο αντίπαλός μας, πήραμε τη νίκη που είναι το σημαντικό και το ζητούμενο στην παρούσα στιγμή του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook