Σε ένα παιχνίδι που για τα πρώτα 25\’ δεν είχε αξιόλογες φάσεις ο Ρούβας κατάφερε την πρώτη του νίκη με 2-0 επί του Πανηλειακού. Ο Κορδονούρης άνοιξε το σκορ όταν στο 35΄ καταλογίστηκε ορθώς πέναλτι σε χέρι του Κολόκα μετά από κεφαλιά του Φουκαράκη και από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Ανωγειανάκης στην αρχή της επανάληψης, μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 54΄ ο Σαλαπάτας έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ για τον Πανηλειακό ο οποίος με το 2-0 κατά του άρχισε να ρισκάρει. Οι γηπεδούχοι στο 66΄ έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Γεωργόπουλου. 

Στο 77΄ ο Πανηλειακός είχε ακόμα μια χαμένη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ με τον Ανυφαντάκη και τον Χριστοδουλάκη με υπερπροσπάθεια να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή.

Οι φάσεις του αγώνα:

Συμπληρώσαμε το πρώτο 15΄ χωρίς κάτι το αξιόλογο

25\’ Παραμένει το 0-0 με κυρίως ματς κέντρου ως τώρα, χωρίς κάτι ιδιαίτερο από πλευράς φάσεων

31΄ Κίτρινη κάρτα στον Σωτηρόπουλο

35\’ Ο Ρούβας ανοίγει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κορδονούρη

48΄ Ο Ανωγειανάκης με πολύ ωραία ατομική ενέργεια κάνει το 2-0

51\’ Κίτρινη κάρτα στον Γεωργόπουλο

54\’ Πιέζει για ένα γκολ ο Πανηλειακός που είχε και μία καλή στιγμή με τον Σαλαπάτα

66΄ Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Γεωργόπουλο. Συνεχίζει με 10 ο Ρούβας

71\’ Κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Ρούβα, Χριστοδουλάκη, για καθυστέρηση

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρούβας: Χριστοδουλάκης, Ταβλαδωράκης, Σεντεμέντες, Ανυφαντάκης, Τζιράκης, Κορδονούρης, Γεωργόπουλος, Πετράς, Λυκουδης(67\’Κίτσος), Ανωγειανακης(82\’ Γκάτσης), Φουκαρακης

Πανηλειακός: Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Κολοβός(76\’ Κοτσόκολος), Πέτρου, Σαλαπάτας, Σωτηρόπουλος, Ντραγκόλοφ, Βλαχόπουλος, Ζέλιος(76\’ Οικονομόπουλος)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook