Μετά από τη συγκέντρωση 138.000 ωφέλιμων φαρμάκων σε 31 Δήμους της Αττικής, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ξεκινούν νέο κύκλο της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία» για τη συγκέντρωση φαρμάκων στις ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Πρώτος σταθμός ήταν ο Ιερός Ναός του Αγ Παντελεήμονα στο Νέο Κόσμο, στον αύλιο χώρο του οποίου, πραγματοποιήθηκε (3/11/2012) συγκέντρωση φαρμάκων για τους ανασφάλιστους πολίτες του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

«Η ανταταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Πολίτες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, έφεραν τα φάρμακα αυτών για να σωθούν άλλοι συμπολίτες τους. Η αλληλεγγύη που επέδειξαν εκατοντάδες συνάνθρωποί μας είναι πραγματικά πρωτόγνωρη και συγκινητική. Συγκεντρώσαμε 32 κούτες και 12 σάκους με φαρμακευτικό υλικό, το οποίο προορίζεται για τις ανάγκες των ανασφάλιστων ασθενών στο Ιατρείο Κοινωνικης Αποστολής», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνων κος Γιώργος Πατούλης.

 

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook