Τρεις αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων ξεχώρισαν στους Διασσυλογικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο (3-4/11) στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΙΟΧ:

Ο Δημήτρης Αλευράκης στην κατηγορία των Optimist και ο Μπάμπης Λίβας με τη Δανάη Γαγάρα στα Laser ξεχώρισαν για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων στους Διασσυλογικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο από τον τοπικό Ι.Ο. Ηρακλείου. 

Ο Αλευράκης ήταν 2ος στη γενική κατάταξη και παράλληλα 2ος στα \”Αγόρια\” ενώ όσον αφορά το Λίβα ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία Laser Rdl, κατακτώντας την 1η θέση. Επίσης, νικήτρια στα Laser 4.7 αναδείχτηκε η Γαγάρα.

Εκτός των τριών συγκεκριμένων αθλητών, πολύ καλά πήγαν και τα υπόλοιπα παιδιά του Ι.Ο. Χανίων. Στα Optimist, ο Νίκος Κοζωνάκης ήταν 2ος στην κατηγορία κάτω των 11 ετών και 5ος στη γενική κατάταξη, η Ναταλία Νίλσεν 11η και ο Κώστας Γαλαζούλας 15ος.

Στα Laser, ο Οδυσσέας Μάμαλης πήρε την 4η θέση και η Δήμητρα Χριστοφορίδη την 5η. 

Οι εμφανίσεις των αθλητών του Ι.Ο. Χανίων χαροποίησαν τον προπονητή Βασίλη Πολίτη, ο οποίος θεωρεί ότι η απόδοση της ομάδας του ανεβαίνει διαρκώς, γεγονός πολύ σημαντικό ενόψει του Περιφερειακού αλλά και του Πανελλήνιου πρωταθλήματος τα οποία έπονται. 

Επόμενος αγώνας είναι στο Γάζι το σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook