Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Άρης, που παρότι αιφνιδιάστηκε από τη Βέροια κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική της Super League.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό πράγμα που ανάγκασε τον Μιχάλη Κουκουλάκη να δείξει 13 κίτρινες και 3 κόκκινες σε ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Η \”βασίλισσα του βορρά\” προηγήθηκε μόλις στο 2\’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ολαϊτάν που σέντραρε για τον Καλτσά, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Η 2η κίτρινη του Μπαργκάν, μετά τη σύγκρουσή του με τον Οικονομόπουλο, προς το τέλος του ημιχρόνου (44\’) άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι, με τον Άρη να φτάνει στην ισοφάριση στο 56\’ όταν από κεφαλιά του Γκέσιου (\”χρυσή\” αλλαγή για τους γηπεδούχους) ο Αγκάνθο βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τη Βέροια στο 60\’ όταν αντίκρισε τη 2η κίτρινη και ο Σνάουτσνερ.

Στο 70\’ ο Γκέσιος έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή ο Λόπεζ δεν εκτίμησε σωστά τη φάση και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 2-1.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Άρης, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για \”θέατρο\” ο Καζναφέρης.

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Παπαστεριανός, Μαργαρίτης, Πουλίδο (31’ λ.τρ. Παντίδος), Παπαζαχαρίας (64’ Καπετάνος), Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Σουνάς (26’ Γκέσιος), Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Αγκάνθο.

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλί, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Καλτσάς (66’ Τόμας), Μπαργκάν, Καφές (75’ Παυλίδης), Ολαϊτάν, Ιωάννου (46’ Ζε Βιτόρ).

Δείτε το βίντεο του αγώνα

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook