Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου θα γίνει η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του \”ΟΛΑ 13\”.

Αναβλήθηκε η σημερινή πρεμιέρα του της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη λόγω της 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων. Το κανάλι του Αμαρουσίου αναγκάστηκε να μεταθέσει την πρώτη εκπομπή της σεζόν, η οποία, σύμφωνα με το νέο προγραμματισμό, θα βγει στον \”αέρα\” με μια εβδομάδα καθυστέρηση, τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου.

Θέμος Αναστασιάδης και Βαγγέλης Περρής επανέρχονται δυναμικά, με σατιρική και καυστική διάθεση, αλλά και πλούσιο υλικό από τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων στην πολιτική σκηνή της χώρας, στο χώρο της σόουμπιζ, αλλά και στα τηλεοπτικά δρώμενα. Μαζί τους το νέο \”κορίτσι του Θέμου\” η Δούκισσα Νομικού, η οποία, παρότι, όπως ομολόγησε και στο τρέιλερ της εκπομπής, νόμισε ότι θα εμφανιστεί στο \”Dancing with the stars\”, βρέθηκε να προσπαθεί να χορέψει στο… ταψί τους καλεσμένους του ανατρεπτικού διδύμου του \”ΟΛΑ\”.

Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ, η πρώτη εκπομπή της σεζόν ακυρώθηκε πριν καν σχεδιαστεί από άποψη καλεσμένων, αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση της Ένωσης Συντακτών για την προκήρυξη 24ωρης απεργίας. Κάθε εκπομπή του \”ΟΛΑ\” μαγνητοσκοπείται απόγευμα Δευτέρας, λίγες ώρες πριν από την προβολή. Με δεδομένο ότι ήδη από το ξημέρωμα της Δευτέρας είχε ληφθεί απόφαση για απεργία, η ομάδα της εκπομπής δεν προχώρησε να \”κλείσει\” καλεσμένους, παρότι είχε γίνει μια πρώτη συνεννόηση με αρκετούς. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει επανασχεδιασμός στο πλάνο των καλεσμένων, γιατί το πρώτο \”ΟΛΑ 13\” θα μεταδοθεί μετά την πρεμιέρα του \”Dancing with the stars\” και αναμένεται να φιλοξενήσει γνωστά ονόματα από τους συμμετέχοντες και την κριτική επιτροπή του σόου.

radar.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook