Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Μάνθου Πολυλινάκη και του γενικού αρχηγού Πέτρου Μαρινάκη έγινε χθες το βράδυ στο ΒΑΚ συνάντηση των προπονητών των αγωνιστικών τμημάτων της ΠΑΕ.

Στην συνάντηση ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος, οι προπονητές των ομάδων Νέων Κ20 και Κ17, Δημήτρης Βολονάκης, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης αντίστοιχα και ο διευθυντής των ακαδημιών Παύλος Αδάμος.

Στην συνάντηση αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα υποδομής με την προσπάθεια ανάπτυξης των υποδομών, που σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνει γραφεία προπονητών στο ΒΑΚ και αίθουσα προβολών και σεμιναρίων, εργασίες που θα ξεκινήσουν άμεσα μετά την «μετακόμιση» των γραφείων της ΠΑΕ στο κεντρικό γήπεδο.

Επίσης ο πρόεδρος τόνισε ότι θα δοθεί βάρος στην εκπαίδευση των προπονητών σε χώρες του εξωτερικού, ενώ σημαντικό γεγονός αποτελεί η ίδρυση τμήματος σκάουτινγκ που αρχικά θα στελεχωθεί από το υπάρχον τεχνικό επιτελείο.

Στην συνέχεια έγινε από τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομή, αποφασίστηκε η πιο στενή παρακολούθηση των ομάδων Κ20 και Κ17 για την καλύτερη αξιολόγηση των παικτών, αρκετοί από τους οποίους σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ενσωματώνονται σε φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις της μεγάλης ομάδας.

Τέλος έγινε συζήτηση πάνω στην ενιαία τακτική ανάπτυξη και μεθοδολογία προπόνησης σε όλες τις ομάδες του ΟΦΗ και μάλιστα στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθούν υποδειγματικές προπονήσεις από τον Νίκο Αναστόπουλο με τη συμμετοχή όλου του τεχνικού επιτελείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook