Την συμπαράσταση στα αιτήματα των εργαζομένων των ανέργων των συνταξιούχων, των νέων κ.α. που πλήττονται από τα οικονομικά μέτρα εξέφρασε σήμερα με την παρουσία της στις κινητοποιήσεις η Περιφέρεια Κρήτης. Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης συμμετείχαν στην συγκέντρωση-πορεία που έγινε στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου υλοποιώντας έτσι την απόφαση-ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης να συμπαρίσταται και να συμμετέχει σε όλες τις μαζικές ειρηνικές συγκεντρώσεις και πορείες των πολιτών.

Οι ιδιοκτήτες ταξί Ηρακλείου κατέθεσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους που προωθεί η Κυβέρνηση

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί που προωθεί η Κυβέρνηση, παρέδωσαν στον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου επαγγελματιών ιδιοκτητών επιβατηγών αυτοκινήτων ταξί Ηρακλείου, τον οποίο και επισκέφθηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου αφού ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου Στέφανο Σμυρνιωτάκη, ανέφερε ότι για τα αιτήματα του κλάδου πρόκειται να ενημερώσει την Κυβέρνηση, ενώ για το θέμα ήδη έχει ξεκινήσει επικοινωνία με τους βουλευτές των κομμάτων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Στέφανος Σμυρνιωτάκης αφού ευχαρίστησε την ηγεσία της Περιφέρειας Κρήτης για την συμπαράσταση που έχει επιδείξει τους τελευταίους μήνες στα αιτήματα του κλάδου, υποστήριξε ότι με το παρόν νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση παραδίδει όλο το μεταφορικό έργο σε συγκεκριμένα πολυεθνικά κεφάλαια χωρίς πραγματικά να ενδιαφέρεται για τις 80 χιλιάδες οικογένειες που ζουν και συντηρούνται από το επάγγελμα του ταξί.