Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον θρίαμβο επί της Μονπελιέ πήγε στα αποδυτήρια, όπου πανευτυχής έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και αμέσως μετά έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός διαφήμισε την Ελλάδα που δοκιμάζεται στην Ευρώπη.

Κάλεσε ταυτόχρονα όσους πετούν λάσπη στον Ολυμπιακό, κατονομάζοντάς τους και χαρακτηρίζοντάς τους \’\’σκουπίδια\’\’ να σταματήσουν και να επενδύσουν στις ομάδες τους και στο ποδόσφαιρο όπως ο Ολυμπιακός:

«Από την πρώτη στιγμή και εγώ και η διοίκηση δείξαμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Θεωρώ ότι φέτος το ρόστερ είναι καλύτερο. Γιατί; Γιατί είναι νέα παιδιά. Τα νέα παιδία έχουν να δώσουν πολλά, να προσφέρουν θέαμα.

Υπομονή θέλει, να τα στηρίξουμε. Ο Ολυμπιακός ήταν διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη , παρ’ όλο που τον τελευταίο καιρό δέχεται πισώπλατα χτυπήματα και λάσπη.

Όλα αυτά τα σκουπίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου, είτε λέγονται ΣΚΑΪ, είτε Αλαφούζος, είτε Κούγιας, πρέπει να απομονωθούν. Πρέπει να επενδύσουμε στις ομάδες μας, να επενδύσουμε στο ποδόσφαιρο και να πάμε μπροστά. Η Ελλάδα δοκιμάζεται κι έχει ανάγκη από ομάδες σαν τον Ολυμπιακό να διαφημίζουν τη χώρα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια με μέλλον. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε παρά τις απεργίες και όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook