Ο επιθετικός του ΟΦΗ Θανάσης Παπάζογλου απαντά στις ερωτήσεις των φιλάθλων στην αποκλειστική του συνέντευξη στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής www.superleaguegreece.net και δηλώνει ότι “η ατμόσφαιρα στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” είναι εκπληκτική και θυμίζει άλλες καυτές έδρες που έχουν πολύ λίγες ομάδες στην Σούπερ Λιγκ”.

Είσαι ικανοποιημένος με την επιλογή σου να έρθεις στον ΟΦΗ; Θα ήθελες να παραμείνεις και του χρόνου στην ομάδα;

“Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόφαση μου να έρθω στον ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και κόσμο και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να παραμείνω και την επόμενη χρονιά στην ομάδα.


Τί ήταν εκείνο που σε έκανε να αποφασίσεις να έρθεις στον ΟΦΗ;

“Ήθελα να συμμετέχω ενεργά σε μια μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ, εκτίμησα το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΟΦΗ και του προπονητή και πήρα την απόφαση”.


Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία σας;


“Μπορώ να πω πως είναι μια αξιόλογη πορεία μέχρι στιγμής και ημέρα με την ημέρα βελτιωνόμαστε έχοντας την πεποίθηση ότι θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια.


Πιστεύεις ότι ο ΟΦΗ θα παραμείνει εύκολα στην κατηγορία;

“Ναι, πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα παραμονής και ότι είναι κρίμα για τέτοιες μεγάλες ομάδες με τόσο κόσμο να μπαίνει στην μέση το θέμα παραμονής”


Πιστεύεις ότι μέσω του ΟΦΗ είναι ευκαιρία να δείξεις την αξία σου και να σου δοθεί η δυνατότητα να κερδίσεις μια θέση στην Εθνική;

“Αν συνεχίσω να είμαι καλός στα παιχνίδια και πετύχω πολλά γκολ, ο ΟΦΗ είναι ομάδα που μπορεί να σε βοηθήσει για τυχόν κλήση σου στην Εθνική ομάδα”.


Στις πρώτες αγωνιστικές δεν είχες καταφέρει να σκοράρεις. Θεωρείς ότι ήταν θέμα ψυχολογίας ή απλά ατυχία;


“Είναι θέμα συγκυριών και το σκοράρισμα για ένα επιθετικό είναι και θέμα ψυχολογίας”.


Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής μόνος του στην κορυφή της επίθεσης; Σε αγχώνει ή σου δίνει δύναμη η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου;

“Και τα δύο. Από την μια σε αγχώνει γιατί έχεις όλο το βάρος της επίθεσης πάνω σου, αλλά από την άλλη είναι ωραίο να σε εμπιστεύονται στην κορυφή της επίθεσης περιμένοντας να πετύχεις εσύ τα γκολ”.


Ποιά είναι τα συναισθήματά σου την στιγμή που μπαίνεις στο αγωνιστικό χώρο του “Θ. Βαρδινογιάννης” και ποιες οι εντυπώσεις σου από την ατμόσφαιρα που δημιουργείται;


“Είναι μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που θυμίζει άλλες καυτές έδρες που έχουν πολύ λίγες ομάδες στην Σούπερ Λιγκ”.


Πιστεύω ότι φέτος θα είναι μία από τις καλύτερες σεζόν στην ποδοσφαιρική σου καριέρα. Σε περίπτωση που το καταφέρεις, τι θα σκεφτείς για το μέλλον σου; Να παραμείνεις στην ομάδα ή θα προσπαθήσεις για μία καλή μεταγραφή;


“To πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να βοηθήσω την ομάδα μου σε κάθε αγώνα και από κει κι ύστερα δεν έχω σκεφτεί τι θα μπορούσα να κάνω. Αν και κάθε ποδοσφαιριστής κοιτάει πάντα ψηλότερα και μόνο έτσι μπορεί να βελτιώνεται”.


Ποιος θεωρείς ότι είναι ο λόγος που αποδίδεις καλύτερα φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

“Πρώτος και κυριότερος λόγος είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια, το ότι ο προπονητής μου δείχνει να εμπιστεύεται και ότι είμαστε μια οικογένεια. Έτσι ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να με βοηθάνε και οι συμπαίκτες μου”.


Ήταν εύκολη ή δύσκολη η σταδιοδρομία σου σαν ποδοσφαιριστής; Όταν έφτασες στο επίπεδο που είσαι σήμερα ποια ήταν τα συναισθήματα σου; Επίσης, αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στην ποδοσφαιρική σου καριέρα, θα το έκανες; Και γιατί;

“Δεν ήταν καθόλου εύκολη η σταδιοδρομία μου μέχρι τώρα, είχα αρκετές δυσκολίες που με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι τώρα. Πλέον νιώθω ικανοποιημένος σε ένα μεγάλο βαθμό από τον εαυτό μου, δεν νομίζω να άλλαζα κάτι γιατί σαν ιδεολογία μου είναι πως ότι συμβαίνει, καλό ή κακό, συμβαίνει μόνο για να μαθαίνεις”.


Τί είναι αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά σε έναν παίκτη ώστε να δώσει το κάτι παραπάνω σε ένα αγώνα; Ο κόσμος, η πορεία της ομάδος ,το κλίμα μέσα στην ομάδα, οι προσωπικές φιλοδοξίες ή ο εγωισμός;

“Όλα μαζί παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε ένας ποδοσφαιριστής να πιάσει καλή απόδοση σε ένα αγώνα”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook