Στον athleticradio και τον Μανόλη Σαρρή μίλησε ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ Πέτρος Μαρινάκης. Ο \’\’Πετραν\’\’ μίλησε για την περίπτωση Σαχσανίδη, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και εκείνον που ακολουθεί με τη Βέροια. 

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης Μαρινάκη στον athleticradio

Για Σαχσανίδη:  “ο κύριος Σαχσανίδης δεν έπραξε σωστό και αυτό που έκανε ήταν αντιεπαγγελματικό. Αν ήταν δυσαρεστημένος, θα μπορούσε να μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο ή και με εμένα ώστε να το μεταφέρω στον πρόεδρο της ομάδας. Κρίμα, γιατί πίστευα ότι ήταν ένα καλό παιδί και καλός αθλητής”.

Για την διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό: “Δεν ασχολούμαστε καθόλου με την διαιτησία. Άλλωστε, το NOVA δείχνει όλα τα παιχνίδια και ο κόσμος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Εμείς, ήδη το αφήσαμε πίσω και κοιτάζουμε αυτό με την Βέροια και το πώς θα το κερδίσουμε”.

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ: “Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και πολύ καλή εικόνα μέσα στο Καραϊσκάκη. Νομίζω, ότι πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και πως θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: “Καλό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι και όχι πλεονέκτες. Σε αρκετά παιχνίδια παίξαμε καλά, τα κερδίσαμε σε κάποια άλλα χάσαμε ίσως λόγω τύχης. Εμένα με ενδιαφέρει η εικόνα και η απόδοση της ομάδας που στα τελευταία παιχνίδια βελτιώνεται συνεχώς αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται”.

Για τα περιθώρια βελτίωσης του ΟΦΗ: “Και προετοιμασία να είχαμε κάνει, πάλι χρόνο θα χρειαζόμασταν. Είναι μια νέα ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες και θέλαμε τον χρόνο μας. Ήδη, η εικόνα του ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια είναι αρκετά καλή και πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα καλύτερη στην συνέχεια”.


Για τον αγώνα με την Βέροια:
“Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η Βέροια και όχι αυτά που ακολουθούν. Παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάζουμε ξεχωριστά το καθένα. Νομίζω ότι αν είμαστε σε καλή κατάσταση έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αν εμφανιστούμε όπως στο Καραϊσκάκη δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν”.


Για την βοήθεια του κόσμου
: “Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και χρειάζεται να γεμίσει το γήπεδο. Χρειάζεται να δώσει βροντερό παρόν για να μας βοηθήσει και να κερδίσουμε το παιχνίδι”.


Για την Βέροια:
“Η Βέροια “χάνει” σαν ομάδα όμως διαθέτει ατομικά ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν. Δεν είναι ακόμα ομάδα αλλά διαθέτει καλές μονάδες. Όμως, το ματς εξαρτάται από τον ΟΦΗ και αυτό πρέπει να το σκέφτονται σιγά – σιγά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook