Χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατακλίσει την Πλατεία Ελευθερίας υψώνοντας φωνή διαμαρτυρίας για τα επώδυνα μέτρα που ψηφίζονται στη Βουλή.

Στο συλλαλητήριο το οποίο αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συμμετέχουν πολίτες από κάθε γωνία του νησιού, απεργοί από όλα τα συνδικάτα, της επαγγελματικές οργανώσεις και τους φορείς ενώ παράλληλα κατατίθενται προτάσεις για συνέχιση της κατάληψης στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης καθώς επίσης και σε άλλα δημόσια κτήρια της πόλης.

Ωστόσο αυτή την ώρα φτάνει στην πλατεία Ελευθερίας η πορεία διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ ενώνοντας την δική της φωνή με της χιλιάδες φωνές των διαδηλωτών που συμμετέχουν στο αποψινό συλλαλητήριο.

Τελευταία ενημέρωση 18.50

Ένα ανθρώπινο ποτάμι έχει ξεχυθεί στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου.

Η πορεία ξεκίνησε με το ΠΑΜΕ και συνέχισαν οι διαδηλωτές από την Πλατεία Ελευθερίας με σημαίες και πανό φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στα μέτρα που ψηφίζονται στην Βουλή.

Συνθήματα που καταγγέλλουν πολιτικές του μνημονίου που αφανίζουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας, δημιουργούν χιλιάδες άνεργους κλείνουν επιχειρήσεις και οδηγούν στην απόλυτη εξαθλίωση εκατοντάδες νοικοκυριά.

Τελευταία ενημέρωση 19.01

Επίθεση γίνεται αυτή την ώρα σε τράπεζες στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου από κουκουλοφόρους  με ξύλα και πέτρες οι οποίοι έχουν «εισβάλει» στην πορεία ΑΔΕΔΥ ΓΣΕΕ  και του Εργατικού Κέντρου.

 Τελευταία ενημέρωση 19.20

Τα τραπεζικά καταστήματα της πόλης του Ηρακλείου συνεχίζουν να είναι στόχαστρο των αντιεξουσιαστών. Η κεφαλή της πορεία βρίσκεται στην πλατεία Κορνάρου ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις φορώντας αντιασφυξιαγόνες μάσκες περιφρουρούν την πορεία.

Τελευταία ενημέρωση 22:05

Επεισόδια λίγο έλλειψε να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου όταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου αντιλήφθησαν κοντά στην πορεία άτομο μέλος της Χρυσής Αυγής. Τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κυνήγησαν το συγκεκριμένο άτομο που κατέφυγε σε ξενοδοχείο στην περιοχή.

Τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου εισέβαλν στο ξενοδοχείο, αλλά χάρη στην περέμβαση του προσωπικου δεν δημιουργήθησαν σοβαρά επεισόδια. Τη \”νύφη πλήρωσαν\” τελικά κάποια τραπέζια και καρέκλες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook