Εντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου, ανάμεσα στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, για τον μισθό των βουλευτών.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας ο Ηλίας Κασιδιάρης και μεταξύ άλλων, είπε ότι «έχω το δικό μου εκκαθαριστικό μισθοδοσίας και μετά τις κρατήσεις 20% προς κόμμα κ.α. λέει ότι παίρνω πάνω από 8.000 ευρώ και θα μειωθεί ελάχιστα μετά τα μέτρα».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης επενέβη λέγοντας «πού τα βρήκες και τα λες αυτά;» και ο Ηλίας Κασιδιάρης του ανταπάντησε: «Αν δεν βγαίνεις να πας να πουλήσεις καμία εγκυκλοπαίδεια».

«Είναι ψεύτης», συνέχισε ο Α. Γεωργιάδης, ενώ ο Η. Κασιδιάρης σε έντονο ύφος συνέχισε: «Πόσα παίρνεις ρε; Πες εδώ και τώρα πόσα παίρνεις; Είσαι ψεύτης και παίρνεις πάνω από 7.000 ευρώ… Το 2ο εκκαθαριστικό που έχω είναι αξιωματικού του στρατού, του αδελφού μου, που ο μισθός του θα γίνει 750 ευρώ και θα του ζητήσουμε να αντιμετωπίσει τους Τούρκους».

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook