Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Πλατανιά και γενικότερα για τον φετινό ΠΑΟΚ έκανε ο Κώστας Σταφυλίδης, στο περιθώριο της εκδήλωσης του \”δικεφάλου\” στη Μπουτίκ.

Αναφορικά με το παιχνίδι απέναντι στη χανιώτικη ομάδα ο νεαρός ακραίος μπακ δήλωσε:

\”Ειδικά για το ματς της Κυριακής πρέπει να πω ότι ο Πλατανιάς είναι μία οργανωμένη ομάδα. Ο μοναδικός στόχος για εμάς είναι η νίκη. Φαντάζομαι πως ο αντίπαλός μας θα έρθει να παίξει στην άμυνα προσεκτικά και κλειστά. Δε θα παίξει επιθετικά στην Τούμπα. Κατά συνέπεια η δική μας υποχρέωση είναι να μπορέσουμε να διασπάσουμε την άμυνα της ομάδας των Χανίων\”.

Σε ερώτηση για το αν φέτος είναι η Τούμπα η δύναμη του ΠΑΟΚ απάντησε:

\”Αυτό έχει φανεί από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Βέβαια και τα προηγούμενα χρόνια, πάντα η Τούμπα αποτελούσε το μεγάλο όπλο της ομάδας. Και θα συνεχίσουμε και φέτος για να προεκτείνουμε το σερί των νικών. Στόχος μας είναι να έχουμε το απόλυτο στο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε την Τούμπα απόρθητο φρούριο. Κανείς δεν πέρασε απο την Τούμπα μέχρι τώρα και κανείς δεν πρέπει να περάσει\”.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρνει να συνδυάζει καλές εμφανίσεις με νικηφόρα αποτελέσματα, όπως στην αρχή της σεζόν σχολίασε:

\”Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου και μόνο για να φθάσουμε σε καλά επίπεδα απόδοσης. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο βασικός στόχος μας σε κάθε παιχνίδι, με οποιονδήποτε αντίπαλο, είναι η κατάκτηση των βαθμών της νίκης\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook