Την ώρα που οι εργασίες στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι Ιάπωνες στην προσπάθειά τους να επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς φτιάχνουν τους δρόμους που καταστράφηκαν από το σεισμό μέσα σε έξι μέρες. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Ο αυτοκινητόδρομος Great Kanto στη Naka διαλύθηκε εντελώς. Το έδαφος υποχώρησε και το οδόστρωμα κόπηκε σε πολλά κομμάτια με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση των αυτοκινήτων από το συγκεκριμένο σημείο.

Στις 17 Μαρτίου όμως ξεκίνησαν οι επισκευές και μόλις έξι μέρες αργότερα ο αυτοκινητόδρομος στη Naka έμοιαζε καλύτερος από ποτέ. Από χθες το βράδυ μάλιστα δόθηκε και πάλι κανονικά στην κυκλοφορία κάνοντας όλους να χειροκροτήσουν τους ήρωες της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου για την ταχύτητα και τη ποιότητα της δουλειάς τους.

Πολλοί είναι οι εργαζόμενοι που γύρισαν στις δουλειές τους την επόμενη κιόλας ημέρα από τον καταστροφικό σεισμό, ενώ κάποιες εταιρείες παρά το σοβαρό πλήγμα που δέχτηκαν στα κτήρια, αλλά πιο σημαντικό στο ανθρώπινο δυναμικό, άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook