Έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες του και δεν το κρύβει.

Με χιούμορ, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό δίκτυο ότι θα αφήνει τις κόρες να βγαίνουν ραντεβουδάκια με τη συνοδεία, όμως, των μυστικών πρακτόρων. Και μάλιστα δε δίστασε να ευχηθεί στους επίδοξους …αγαπημένους της Σάσα και της Μάλια «καλή τύχη…».

Αλλά ακόμα και αν δεν τις συνοδεύουν οι δίμετροι «φύλακες άγγελοι» του πλανητάρχη, οι έφηβοι που θα θέλουν να περάσουν μία ρομαντική βραδιά με τις κόρες του πλανητάρχη θα πρέπει να ξέρουν ότι θα περάσουν από… κόσκινο .

Η 14χρονη Μάλια και η 11χρονη Σάσα, που διανύουν την κρίσιμη περίοδο της εφηβείας, επιστρέφουν με τους γονείς τους στον Λευκό Οίκο.

Σε συνέντεξη που έδωσε λίγο πριν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, ο επανεκλεγείς Μπαράκ Ομπάμα προσπάθησε να δείξει ότι δεν είναι αυστηρός πατέρας κι ότι οι έφηβες κόρες τους θα μπορούν να διασκεδάζουν έξω με φίλους τους.

 «Όποιος νεαρός έχει τα κότσια να βγει με τις κόρες μου, θα πρέπει να ξέρει ότι θα…αναμετρηθεί με τις Μυστικές Υπηρεσίες».

Ο Ομπάμα, ως.. χαζομπαμπάς, έπλεξε το εγκώμιο των κοριτσιών του επισημαίνοντας πως είναι υπέροχες νεαρές κυρίες που είναι ευγενικές και αξίζουν ανάλογης μεταχείρισης.

«Τις κάνω να αισθάνονται άσχημα συνεχώς. Κάνω όμως τη δουλειά μου. Η Μισέλ είναι πολύ καλή μαζί τους και τους δίνει χώρο».

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook