Με αφορμή ότι πρόκειται για παίκτη που έχει αναδειχθεί από τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι δεν \”κατέγραψε\” συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, ο Πέτρος Κανακούδης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του paok24.gr στο \”Libero 107,4\”.
Ο ακραίος αμυντικός του Πλατανιά αναφέρθηκε αρχικά στην ομάδα του:

«Ο Πλατανιάς είναι έξω από τα Χανιά, σε ένα μέρος που εγώ το έχω ονομάσει Γαλατικό χωριό. Η τοπική κοινωνία και ο κ. Βαρουξάκης, ο πρόεδρος, δίνουν τα πάντα για την ομάδα και έτσι ο Πλατανιάς ανέβηκε εκεί που βρίσκεται, κάτι που δεν περίμενε κανένας, ακόμη και λόγω ονόματος. Τα προτερήματα της ομάδας είναι ότι προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Το μειονέκτημα είναι ότι χάνουμε για κάποια λεπτά τη συγκέντρωσή μας και συνήθως σε αυτά τα διαστήματα δεχόμαστε και γκολ».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ότι πάρουμε θα είναι κέρδος. Παίζουμε με μία τεράστια ομάδα, σε ένα γήπεδο που ο κόσμος δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα και με αντιπάλους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές».
Για το αν ο Πλατανιάς θα παίξει φουλ άμυνα: «Εδώ έρχεται ο Ολυμπιακός στην Τούμπα και παίζει κλειστά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και αν πετύχουμε και ένα γκολ με αντεπίθεση θα είναι ευχής έργον».
Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Φέτος με έχει εντυπωσιάσει ο Κλάους. Με μισή ευκαιρία κάνει γκολ. Σαν σύνολο έχει συνοχή, στην Τούμπα έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε».
Για τη φουρνιά του στον ΠΑΟΚ: «Από εκείνη την ομάδα, με Κοντέων, Μακρή, Βακουφάρη κ.α., μόνο εγώ είμαι σε αυτό το επίπεδο. Πλέον τα παιδιά από τις ακαδημίες παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς οι ομάδες. Όταν ήμουν εγώ νεαρός υπήρχαν άλλα συμβόλαια, πιο πολύ ξένοι. Τότε έψαχνες να βρεις Έλληνα στο πρωτάθλημα και τώρα άλλαξαν εκ διαμέτρου αντίθετα».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook