Παροδικές νεφώσεις που τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες στα βόρεια και τα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 16 έως 18 βαθμούς και στα ορεινά από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό αρχικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα ανατολικότερα τμήματα θυελλώδεις, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Ηράκλειο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 10/11, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 10/11, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 10/11, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει αμετάβλητο, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 10/11, ο καιρός θα είναι αίθριος με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook