Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου συγκροτεί τις αμέσως επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, που δείχνει αποφασισμένος να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, να το οδηγήσει στις εκλογές και να συγκρουστεί και να επικρατήσει των εσωκομματικών του αντιπάλων.

Παράλληλα διαμορφώνει ηγετική ομάδα στην οποία τις πρώτες θέσεις λαμβάνουν στελέχη της νεότερης γενιάς, όπως ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Γιάννης Μανάτης και η Φώφη Γεννηματά, η οποία έχει αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις της με τον Ευ. Βενιζέλο. Πάντως στην ηγετική ομάδα συμμετέχουν επίσης και ακόμη νεότεροι βουλευτές όπως ο Θάνος Μωραΐτης και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζει το πρόσωπο που ο Ευ. Βενιζέλος θα τοποθετήσει επικεφαλής στην ΚΟΕΣ. Φαβορί εξακολουθεί να είναι ο Πάρις Κουκουλόπουλος, αν και προκαλεί εντύπωση ότι δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί το όνομά του.

Ο Ευ. Βενιζέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr, θα επιδιώξει να επισπεύσει ακόμη περισσότερο τη διεξαγωγή συνεδρίου, το οποίο αρχικά προγραμματίζεται για τον Φεβρουάριο.


real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook