Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε χθες Πέμπτη η θρυλική ηθοποιός Elizabeth Taylor, η οποία έκλεισε για πάντα τα υπέροχα βιολετί της μάτια την Τετάρτη 23 Μαρτίου ύστερα από έναν περίπου μήνα νοσηλείας σε νοσοκομείο του Los Angeles, όπου είχε εισαχθεί με συμπτώματα καρδιακής ανεπάρκειας.

Η Taylor κηδεύτηκε σε μια σεμνή και ιδιωτική τελετή σε έναν λόφο λίγο έξω από το Los Angeles. Αν και σχεδόν ολόκληρος ο κόσμος θα ήθελε να πει το ύστατο αντίο στην μεγάλη αυτή ηθοποιό, παρόντες ήταν μόνο συγγενείς και λιγοστοί στενοί φίλοι.

Όπως στη ζωή, έτσι και στο θάνατο, η Taylor βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της φίλου Michael Jackson, καθώς το σώμα της τοποθετήθηκε στο ίδιο μαυσωλείο, που έχει ταφεί το 2009 και ο βασιλιάς της ποπ, μετά τον αιφνίδιο θάνατό του που συγκλόνισε τον κόσμο.

Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις της οικογένειας της Liz Taylor, η ηθοποιός είχε αφήσει σαφείς οδηγίες για το πώς ήθελε να γίνει η τελετή. «Ήθελε να αργήσει μέχρι και στην δική της κηδεία» είπε ένας από τους συγγενείς της.

\"\"

Ένα κομβόι πέντε υπερπολυτελών λιμουζίνων οδήγησε τους παρευρισκόμενους στο μέρος όπου θα γινόταν η τελετή, στο νεκροταφείο του Forest Lawns Memorial Park στο Glendale. Σε μια σημαντική απόσταση είχαν στηθεί τα Μ.Μ.Ε., με κάμερες και φωτογράφους, ενώ πετούσαν και κάποια ελικόπτερα.

\"\"

Αν και είναι άγνωστο το ποιοι ακριβώς βρίσκονταν μέσα στις λιμουζίνες, είναι σχεδόν σίγουρο ότι στην τελετή παραβρέθηκαν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, οι Michael και Christopher Wilding, Liza Todd και Maria Burton, τα περισσότερα, αν όχι όλα από τα δέκα εγγόνια της, καθώς και τέσσερα από τα δισέγγονά της.

Daily Mail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook