«O Μίμης Ανδρουλάκης κάνει μικρά πηδηματάκια, στα δύσκολα φεύγει», δήλωσε η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγασε συνέντευξή της στο ρ/σ Alpha 989, σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του Μίμη Ανδρουλάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν μπορεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ του \’81 και του \’70. Εξελίσσεται σε μία σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία» δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας ότι «η Ν.Δ έχει τα πυρά της στο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή εκλογικά ξέρει ότι μπορεί να έρθει πρώτη δύναμη».

Η κ. Παπαρήγα θεώρησε πιθανή την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά έκανε λόγο για λαϊκές αυταπάτες λέγοντας: «O ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να λύσει λαϊκά προβλήματα, η κατάσταση θα χειροτερέψει» και πρόσθεσε «αντικειμενικά δε μπορεί να γίνει συνεργασία «πάμε μαζί» με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά εάν φέρει ένα νομοσχέδιο που συμφωνούμε θα το ψηφίσουμε, όπως θα κάναμε και με οποιαδήποτε κυβέρνηση».

Σε ό,τι αφορά τη στάση των δανειστών για την εκταμίευση της δόσης η κ. Παπαρήγα είπε τα εξής: «Θέλουν να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό και να ζητήσουν περισσότερα, φέρνοντας σιγή νεκροταφείου στη χώρα». Δυστυχώς όπως τα είχαμε προβλέψει οι τάσεις είναι φανερές. Η κρίση θα γίνει χειρότερη». Τόνισε, επίσης ότι «στην Ελλάδα απαιτείται ριζική αλλαγή και όχι κυβερνητική αλλαγή».

Tέλος, η κ. Παπαρήγα μίλησε και για αθλητισμό. «Δεν έχω δει χειρότερη φάση – όχι στον Παναθηναϊκό – αλλά στο ποδόσφαιρο γενικά», είπε η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ για την ήττα των πρασίνων από τη Λάτσιο.

«Λέγανε πριν από μερικές μέρες για ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και γέλαγες», πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα που έκανε λόγο για «σαπίλα του επαγγελματισμού» ενώ τόνισε την ανάγκη ριζικής αλλαγής στο ποδόσφαιρο. «Ασχολήθηκα κι εγώ με τις πολεμικές τέχνες στην εκδήλωση της κομμουνιστικής νεολαίας, σκοπός τους είναι η άμυνα και όχι η επιβολή διά της βίας», είπε η κ. Παπαρήγα.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook