Απάντηση στον αντιδήμαρχο Αποκόρωνα Μανόλη Χαριτάκη δίνει με σχετική ανακοίνωση της η μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο, ΕΜΑΑΚ, αναφορικά με την ποιότητα του νερού.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

\”Σεβόμενοι τον Δημότη του Αποκόρωνα οφείλουμε να δώσουμε μια απάντηση στα όσα είπε και υποστήριξε ο Αντιδήμαρχος Αποκόρωνα κος Χαριτάκης Μανώλης, σε συνέντευξη του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναφορικά με την ποιότητα νερού σε περιοχές του Δήμου Αποκόρωνα.

Είναι φανερό και ξεκάθαρο ότι ο κος Χαριτάκης έχει κυριευθεί από άγχος και αγωνία μιας και η ανικανότητα του να διαχειρισθεί το πρόβλημα της ποιότητας των νερών και να δώσει αποτελεσματική και οριστική λύση εξασφαλίζοντας την υγεία των Δημοτών του Αποκόρωνα, τον οδηγεί σε παραλήρημα δηλώσεων και αίολων κατηγοριών εναντίον της Ε.Μ.Α.Α.Κ και του επικεφαλής της κου Κουκιανάκη.

Οι φανταστικές και ανυπόστατες κατηγορίες τις οποίες εξαπολύει ο κος Χαριτάκης, χρησιμοποιούνται ως άλλοθι στις κακουργηματικές  παραλήψεις του ιδίου αλλά και τις δημοτικής αρχής και σκοπό έχουν την παραπλάνηση της κοινής γνώμης, τον αποπροσανατολισμό και την δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων.

Υπενθυμίζουμε στον κύριο Χαριτάκη ότι από την θέση την οποία κατέχει οφείλει και δεσμεύεται να επιλύει θέματα και προβλήματα τα οποία ταλανίζουν τον Δήμο Αποκόρωνα και όχι να κρύβει την ανικανότητα διαχείρισης που χαρακτηρίζει τον ίδιο με ψεύδη και παραπλανητικά στοιχεία. 

Όπως κατ επανάληψη έχουμε δηλώσει και δημοσιεύσει, τα νερά του Αποκόρωνα αποτελούν την πλουτοπαραγωγική πηγή του και ΟΥΤΕ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.

Ο κύριος Χαριτάκης έχει προφανώς ξεχάσει την κατατεθειμένη πρόταση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. Καλούμε λοιπόν τον κύριο Χαριτάκη να ανατρέξει στα αρχεία του και να τα μελετήσει δεόντως. Με αυτόν τον τρόπο ίσως βρει τελικά το τι πρέπει να κάνει ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τα νερά του Αποκόρωνα, εκτός από το να εξαπολύει ψευδείς κατηγορίες οι οποίες αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας και για τις οποίες τον καλούμε να καταθέσει τις όποιες αποδείξεις, μαρτυρίες και στοιχεία διαθέτει, σώζοντας τον εαυτό του από τον χαρακτηρισμό του ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.

Καλούμε την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ επιτέλους να πάρει επίσημα θέση ως αρμόδια υπηρεσία  για την καταλληλότητα των νερών του Αποκόρωνα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook