Στα αμαξοστάσια τουλάχιστον έως τη Δευτέρα θα παραμείνουν τα απορριμματοφόρα, καθώς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά των μέτρων, αλλά και του προϋπολογισμού, ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Το πρωί της Παρασκευής οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας τους στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή. Λόγω της κινητοποίησης έκλεισαν δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους αποχώρησαν από την πλατεία Συντάγματος δίνοντας ραντεβού για τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ στη συνέχεια θα γίνει πορεία προς τη Βουλή.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει επίσης στην κινητοποίηση των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ την Κυριακή στις 5 το απόγευμα, ενώ δεσμεύεται να συμμετάσχει και σε όλες τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων που θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα «με στόχο την ανατροπή των πολιτικών του Μνημονίου».

Επίσης, την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, συνεδριάζει εκτάκτως η ΚΕΔΕ προκειμένου να συζητήσει τον Προϋπολογισμό του 2013 και τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων με βάση τις προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου. Μετά τη συνεδρίαση, αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ θα επιδώσει την απόφαση στον πρόεδρο της Βουλής Ευ.Μεϊμαράκη, και στα πολιτικά κόμματα.

Newsroom ΔΟΛ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook