Μετά την απογοητευτική – η μαύρη αλήθεια είναι – πορεία που σημειώνει καθημερινά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, όλο και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τις ειδήσεις της κρατικής τηλεόρασης να αλλάζουν ώρα μετάδοσης.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ πιθανότατα δεν θα βγαίνει πια στον αέρα κάθε βράδυ στις 9.00, αλλά κάθε βράδυ στις 8.00, μπας και τα καταφέρει και γλιτώσει από την μετωπική σύγκρουση που έρχεται με τα ψυχαγωγικά προγράμματα όλων των υπόλοιπων καναλιών, σύγκρουση η οποία και τις περισσότερες φορές το αφήνει… στον τόπο, από πλευράς τηλεθέασης, βεβαίως – βεβαίως. 

Μάλιστα, λέγεται πως την… \”μετακόμιση\” του δελτίου την ζήτησε και η ίδια η Ελλη Στάη από την διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης, στην προσπάθειά της να κάνει τις ειδήσεις της ΝΕΤ πιο… ανταγωνιστικές και μάχιμες, βάζοντάς τες απέναντι απ ΄όλα τα υπόλοιπα κεντρικά δελτία ειδήσεων, προκειμένου η… αναμέτρηση για την ενημέρωσή μας, να γίνεται κάτω από τις ίδιες προυποθέσεις και συνθήκες. 

Ετσι, αν όλα όσα μαθαίνουμε υλοποιηθούν, το δελτίο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής θα βγαίνει στον αέρα στις 8.00 μ.μ. και όχι στις 9.00 μ.μ. αφήνοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, να κάνει μόνο του… ενημερωτικό παιχνίδι, εκείνη την ώρα.  

Τέλος, αν οι ειδήσεις της ΝΕΤ  \”μετακομίσουν\”, εννοείται πως το ίδιο θα ισχύσει και για τις ειδήσεις της ΕΤ3…

tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook