Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε η στάση της Δέσποινας Βανδή, να ακυρώσει συναυλία εξαιτίας του κόστους του εισιτηρίου.

Η τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στη Λεμεσό στις 18 Νοεμβρίου για μια συναυλία χωρίς… κόστος.

Την ώρα όμως που η Δέσποινα Βανδή πίστευε πως η είσοδος θα ήταν δωρεάν, θαυμαστές της την ενημέρωσαν πως το εισιτήριο κοστίζει 50 ευρώ. Η τραγουδίστρια δυσκολεύτηκε να το πιστέψει και ζήτησε λίγο χρόνο για να ψάξει το θέμα κι αν ήταν αλήθεια θα ακύρωνε τη συναυλία.

Όπως και έκανε. Μάλιστα η τραγουδίστρια για να είναι καλυμμένη πως θα βγει η αλήθεια και δεν θα παραποιηθούν τα γεγονότα, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας τα εξής:

«Όπως σας είχα ήδη ανακοινώσει προ ημερών, όσον αφορά στη συναυλία που μου είχε προταθεί για τις 18/11 στην Κύπρο, είχα λάβει τη διαβεβαίωση από τους διοργανωτές ότι η είσοδος σε αυτήν θα ήταν δωρεάν.

Η δωρεάν είσοδος στη συναυλία ήταν για μένα προϋπόθεση της εμφάνισής μου, ακριβώς επειδή ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε όλους τους Κύπριους φίλους μου να με παρακολουθήσουν σε μία εποχή αντίξοη οικονομικά, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους Κύπριους. Αφού επιβεβαίωσα τις αρχικές φήμες ότι η είσοδος δεν θα είναι τελικά δωρεάν αλλά με εισιτήριο και μάλιστα αρκετά «τσουχτερό» (50€), τηρώντας την αρχική μου δέσμευση προς όλους.

nocommends.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook