Ξεκινάει στις 11:00, στη Λ. Αμαλίας μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Στο σημείο θα είναι αυξημένη και η αστυνομική παρουσία προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

Επίσης, θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση και θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων σε ορισμένους δρόμους. Αναλυτικά:

Από τις 06.00 μέχρι τη λήξη της δοξολογίας στον Ι. Ν. Διον. Αρεοπαγίτου θα διακοπεί η κυκλοφορία σε: Σκουφά από Σίνα έως Πλ. Φιλικής Εταιρείας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, Λυκαβηττού, Δημοκρίτου από τη Σκουφά έως Σόλωνος, Σόλωνος από την Κανάρη έως τη Σίνα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και Ομήρου από Σκουφά έως Ακαδημίας.

Από τις 07.30 το πρωί και μέχρι το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης θα απαγορευτεί η κυκλοφορία σε: Βασ. Όλγας, Βασ. Σοφίας από τη Βασ. Αμαλίας έως Βασ. Κωνσταντίνου, Ηρ. Αττικού, Βασ. Γεωργίου Β΄, Βασ. Γεωργίου Α΄, Βασ. Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Πλατεία Ομονοίας, Πειραιώς από την Πλ. Ομονοίας έως την Ιερά Οδό, Αθηνάς, Αγ. Κωνσταντίνου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Καρόλου, Μάρνη από την Πλ. Βάθη έως την οδό Καρόλου, Πατησίων από την Πανεπιστημίου έως τη Λεωφ. Αλεξάνδρας, Θ. Δηλιγιάννη από την Πλ. Καραϊσκάκη έως την οδό Ι.Μεταξά, Αχιλλέως από την Πλ. Καραϊσκάκη έως την οδό Θερμοπυλών, Πλατεία Συντάγματος, Φιλελλήνων, Σταδίου, Λεωφ. Συγγρού από Αθ. Διάκου έως Διον. Αρεοπαγίτου και Ακαδημίας.

Παρόμοιες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο των Δήμων της Αττικής που θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις, ενώ θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook