Με σκοπό να \”ντοπάρει\” περισσότερο τους ποδοσφαιριστές εν όψει του παιχνιδιού με τον Α.Ο. Χανιά, η διοίκηση του Παναιγιαλείου προχώρησε την Παρασκευή (09/11) πριν την αναχώρηση της ομάδας σε πληρωμές.
Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα από την επίσημη ιστοσελίδα των \”μελανόλευκων\”:
\”Μετά τις πολύ καλές και πολλά υποσχόμενες εμφανίσεις στο θεσμό του κυπέλλου (με Παναιτωλικό και Καβάλα), αλλά και το γεγονός ότι μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές ο Παναιγιάλειος φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου, είναι γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί ένα αισιόδοξο κλίμα στις τάξεις της Αιγιώτικης ομάδας αλλά και στους φιλάθλους της. Μάλιστα η διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου θέλοντας – και – να \”ντοπάρει\” ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, ενόψει της εξόδου στα Χανιά, προχώρησε σήμερα (σ.σ. 09/11) σε πληρωμές αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και προσπαθεί καθημερινά για να επιλύσει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, έτσι ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να είναι προσηλωμένο αποκλειστικά και μόνο στον υψηλό αγωνιστικό στόχο. Στο αγωνιστικό μέρος εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Ρίζος και Ρέλλας, ενώ οι παίκτες που ο Νίκος Κουρμπανάς επέλεξε να πάρει μαζί του είναι οι Μπαλτιμάς, Καράδαης, Σανδραβέλης, Θεοφανόπουλος, Αγουρίδης, Τ.Παπαδόπουλος, Ακπαρίδης, Σούλης, 

Παπαχρήστος, Μαυρόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Μπουλούμπασης, Διαμαντόπουλος, Μπουρλάκης  και Λαζανάς.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook