Το βραβείο για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 9ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε το Σάββατο (10/11) ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Ο Κλάους στο περιθώριο της βράβευσης χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με τον Πλατανιά: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το -ακόμη ένα– βραβείο που μου δίνει. Αυτό που θέλω εγώ είναι να μην πηγαίνω μόνον εγώ καλά αλλά να πηγαίνει μαζί κι όλη η ομάδα καλά και σίγουρα θα έρθουν κι άλλα βραβεία. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά κι αυτό που θέλουμε όλοι είναι πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Αναλυτικά οι ερωτήσεις που του έγιναν και οι απαντήσεις που έδωσε:

– Αυτό το βραβείο από τη μια δείχνει ότι πηγαίνεις πολύ καλά εσύ από την άλλη όμως δείχνει πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πάρα πολύ τα δικά σου γκολ για να νικήσει. Αυτό προβληματίζει;

«Κοιτάξτε … αυτό που θέλουμε εμείς είναι να κερδίζει η ομάδα, δεν έχει σχέση ποιος θα βάλει το γκολ. Τυχαίνει και … είναι κι η θέση τέτοια που πετυχαίνω εγώ τα γκολ. Μακάρι να έρθουν κι άλλα γκολ, όχι μόνον από μένα αλλά κι από άλλους παίκτες για να καταφέρουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

 

– Ως τώρα έχεις σημειώσει τα μισά από τα γκολ της ομάδας σου …

«Οπως σας είπα είναι η θέση τέτοια, ο επιθετικός πρέπει να βάζει γκολ. Μακάρι να έρθουν κι άλλα γκολ».

 

– Στην Τούμπα έχεις ένα σερί, σε όλα τα φετινά ματς έχεις σκοράρει. Είναι το αυριανό ματς μια ευκαιρία για να το συνεχίσεις;

«Μακάρι να συνεχιστεί. Μακάρι να συνεχιστεί όχι μόνον από δικό μου γκολ αλλά κι από άλλο παίκτη».

 

– Επίσης, έχεις γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που έφτασες πιο γρήγορα από κάθε άλλον διψήφιο αριθμό τερμάτων. Είναι ένα ακόμη … τρόπαιο στη συλλογή σου.

«Σίγουρα και μακάρι να έρθουν κι άλλες τέτοιες επιτυχίες, όχι μόνον προσωπικές αλλά και για την ομάδα».

 

– Πόσο εύκολο είναι για εσάς τη στιγμή που ακολουθούν δυο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να συγκεντρωθείτε απόλυτα στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά; Γιατί γνωρίζεις πως ο κόσμος περιμένει με αγωνία ειδικά αυτές τις δυο αναμετρήσεις.

«Το ξέρουμε αυτό αλλά έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο με τον Πλατανιά και αυτό που θέλουμε εμείς είναι να τελειώσει το αυριανό παιχνίδι με μια νίκη δικιά μας και μετά έχουμε όλες τις ημέρες μπροστά μας για να δούμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια».

 

– Μέχρι τώρα όταν σε ρωτούσαν για τα γκολ έλεγες στόχος ο διψήφιος αριθμός. Οπως βλέπουμε την κατάσταση στον πίνακα των σκόρερ είσαι δεύτερος. Είναι ξεκάθαρος προσωπικός στόχος η θέση του πρώτου σκόρερ;

«Ναι, εξακολουθεί να είναι αυτός ο στόχος. Ο στόχος είναι να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ από την περυσινή σεζόν. Μακάρι να τα καταφέρω».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook