Στην τελική ευθεία βαδίζει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των Εφήβων, η οποία πριν από τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Περθ της Αυστραλίας (1-9/12) θα πάρει μέρος στο Μεσογειακό Κύπελλο.
Σε αυτή τη διοργάνωση που θα είναι η τελική πρόβα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και θα διεξαχθεί από 15 έως και τις 18 Νοεμβρίου στο Βελιγράδι, θα πάρουν δύο Χανιώτες πολίστες, ο Μανόλης Σολανάκης και ο Αλέξανδρος Κουμής.
Αμφότεροι, βρίσκονται και πάλι στα πλάνα του Ομοσπονδιακού τεχνικού Σάκη Κεχαγιά, ο οποίος συνολικά υπολογίζει συνολικά σε 15 παίκτες.
Οι δύο πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES καλούνται να βρίσκονται την προσεχή Δευτέρα (12/11) στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου (και ώρα 09:45 το πρωί).
Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν στο καμπ προετοιμασίας είναι οι εξής:
Ποταμιάνος, Λουϊζίδης (Βουλιαγμένη), Δερβίσης, Πρέκας, Καλογεράκος (Ολυμπιακός), Αλβέρτης (Πανιώνιος), Χρυσοσπάθης (ΠΑΟΚ), Σολανάκης, Κουμής (Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES), Χατζηγούλας (ΟΥΚ Βόλου), Καζάζης, Φωτόπουλος (Ηλιούπολη), Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός), Γούβης (Ντούισμπουργκ), Σαλτέρης (Π. Φάληρο).
nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook