Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, ο οποίος απείλησε όσους υπέγραψαν το μνημόνιο με εκτελέσεις.

Ο κ. Πανγούλης μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, προέβλεψε ειδικό δικαστήριο η λιντσάρισμα μέχρι θανάτου για αυτούς που υπέγραψαν τα μνημόνια.

Την διαγραφή Παναγούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σϊμος Κεδίκογλου.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντά:

"Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Στάθης Παναγούλης κατά τη σημερινή του παρέμβαση στη Βουλή ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη των λεγομένων του διευκρινίζοντας και ο ίδιος από μεριάς του ότι εκφράζουν τον ίδιο και μόνον . Ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ .

Όσον αφορά τις υποδείξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ας τις υποβάλει προς τον αρχηγό του προτείνοντάς του τη διαγραφή του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα βόρειας Ελλάδας κ. Ψωμιάδη όταν αποκαλούσε την φασιστική Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα .

Σε σχέση με τις επενδύσεις πρέπει να καταλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πως άλλο είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το χάρισμα φιλέτων στους ημετέρους και άλλο μια εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια προς όφελος της κοινωνίας .

Εμείς το πατριωτικό μας καθήκον το γνωρίζουμε και το υπηρετούμε , αυτοί το έγκλημά τους εις βάρος του λαού το έχουν συνειδητοποιήσει ;"