Κάλεσμα στο ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον βουλευτή Στάθη Παναγούλη από το κόμμα της Κουμουνδούρου απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, έπειτα από τις δηλώσεις του κ. Παναγούλη πως «όσοι υπέγραψαν τα Μνημόνια πρέπει να παρακαλούν να περάσουν απο ειδικά δικαστήρια» κι όχι να βρουν το τέλος του νεκρού πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Λιβύη Κρίστφερ Στίβενς.

«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει άμεσα τον Στάθη Παναγούλη, διαφορετικά είναι βαριά υπόλογος απέναντι στην ελληνική κοινωνία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου, προσθέτοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας, αφότου «προειδοποίησε και απείλησε τους επενδυτές να μην επενδύσουν στην Ελλάδα […] φτάνει στη χειρότερη πολιτική του κατάντια επιτρέποντας στο βουλευτή του Στάθη Παναγούλη να προσθέτει λιντσαρίσματα και φόνους που οδηγούν σε εμφύλιους πολέμους».

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ προσέφερε ελάχιστη υποστήριξη στον κ. Παναγούλη, αποκαλώντας τις δηλώσεις του βουλευτή απαράδεκτες ακόμα και «ως λεκτική υπερβολή», χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του για παραμονή ή τυχόν αποπομπή του κ. Παναγούλη από το κόμμα.

Απαντώντας δε δηκτικά στον κ. Κεδίκογλου, τον κάλεσε να υποβάλλει τις όποιες «υποδείξεις» για διαγραφές «προς τον αρχηγό του, προτείνοντάς του τη διαγραφή του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα βόρειας Ελλάδας κ. Ψωμιάδη όταν αποκαλούσε την φασιστική Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα».

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook