Τελευταία ενημέρωση: 11:01

\”Κέντ(η)σαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά κατά τη διάρκεια άλλης μια επιτυχημένης αστυνομικής επιχείρησης για την πάταξη του παράνομου τζόγου.

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα πραγματοποίησαν έφοδο σε καφενείο που είχε μετατραπεί σε χαρτοπαικτική λέσχη και συνέλαβαν επ\’αυτοφώρω συνολικά 14 άτομα,  4 αλλοδαπούς και 10 Έλληνες που είχαν στρώσει τραπέζι για «ΠΟΚΑ» στην αμερικάνικη παραλλαγή του (TEXAS HOLD’ EM POKER), με χρήματα και χαρτοπαικτικές μάρκες.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο 38χρονος υπεύθυνος του καταστήματος ενώ αναζητείται ο 58χρονος ιδιοκτήτης ο οποίος την ώρα της επιχείρησης απουσίαζε από τη \”λέσχη\”

Την ίδια ώρα από το κατάστημα Κατασχέθηκαν συνολικά:

• 1.830 χαρτοπαικτικές μάρκες διαφόρων χρωματισμών οι οποίες αντιστοιχούσαν στο χρηματικό ποσόν των σαράντα έξι χιλιάδων (46.000) ευρώ,
• τέσσερις μάρκες διαμοιραστή (dealer),
• 25 κυτία με τραπουλόχαρτα,
• χρηματικό ποσό έξι χιλιάδων τριακοσίων ενενήντα (6.390) ευρώ προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού,
• μία χρυσή λίρα και
• πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων και μπλοκ όπου αναγράφονταν τηλέφωνα και διευθύνσεις διάφορων παικτών, χρηματικά ποσά τα οποία διέθεταν στο κάθε τυχερό παιχνίδι, καθώς και πλήρη αναφορές των διακινούμενων χρηματικών ποσών από και προς τους παίκτες.

\"\"

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω κατάστημα είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και στο παρελθόν για το ίδιο αδίκημα.

Φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης δεν βάζει μυαλό αλλά ούτε και οι διωκτικές αρχές σταματούν να πραγματοποιούν επιτυχημένους ελέγχους και επιχειρήσεις για την καταπολέμηση του φαινομένου του παράνομου τζόγου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook