Τα θερμά του συγχαρτήρια προς τα μέλη του Πoλιτιστικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας, αλλά και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν, ο καθένας από το μετερίζι του, προκειμένου να επιτευχθεί το εγχείρημα της παραγωγής της μεγαλύτερης λαχανοσαλάτας στον κόσμο, που θα διεκδικήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες, έδωσε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης και η δημοτική αρχή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Σχοιναράκης, τέτοιες πρωτοβουλίες συντελούν ώστε να προβάλλεται ο Δήμος στο σύνολό του και παράλληλα αναδεικνύουν ευαίσθητους τομείς όπως η ομαδικότητα κι ο εθελοντισμός.

\”Θέλω εκ μέρους της δημοτικής αρχής να συγχαρώ θερμά τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας για την ιδέα αλλά και την υλοποίησή της. Η παραγωγή της λαχανοσαλάτας των 2091 μέτρων, κινητοποίησε περίπου 1000 συνδημότες μας που εθελοντικά αποτέλεσαν τα γρανάζια για την επίτευξη του τελικού στόχου. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν φορείς που μέσω τέτοιων εκδηλώσεων προβάλουν τον τόπο μας αλλά και παράλληλα επιτυγχάνουν να δραστηριοποιήσουν όλους τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμος Γόρτυνας, είναι ένας τόπος με αστείρευτη αρχαιολογική, πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά. Έχουμε χρέος όλοι μας να αναδείξουμε και να προβάλουμε τον πλούτο που μας κληροδότησαν οι προγόνοι μας και συνάμα να μεταδώσουμε στις νέες γενιές το μήνυμα της αξίας της ομαδικότητας, ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εμπνευστές της εκδήλωσης και να τους διαβεβαιώσω πως ο Δήμος Γόρτυνας θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους ανιδιοτελείς πρωτοβουλίες.\” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γόρτυνας.       

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook