Τον δίχρονο γιο τους Ντάντε Μπέρι κατάφεραν να κρατήσουν ξανά στην αγκαλιά τους οι γονείς του και αυτό το οφείλουν στο σκύλο τους.

Σύμφωνα με το Yahoo News, ο μικρός το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης το έσκασε από το σπίτι του στην Mildura, της Αυστραλίας έχοντας ευτυχώς στο πλευρό του τον σκύλο της οικογένειας, ο οποίος δεν άφησε λεπτό μόνο του το παιδί.

Οι γονείς του Μπέρι ανησύχησαν αμέσως μόλις είδαν ότι το παιδί δεν είναι στο σπίτι και περίπου 100 αστυνομικοί και γείτονες άρχισαν να ψάχνουν παντού για τον μικρό.

Η νύχτα ήταν δύσκολη και βροχερή, παρά την κινητοποίηση όμως, ίχνη του Μπέρι δεν φάνηκαν πουθενά.

Το επόμενο πρωί κάποιος βρήκε την πάνα του αγοριού μέσα στο δάσος επομένως οι αρχές κατάλαβαν ότι εκεί έπρεπε να ψάξουν.

Ξαφνικά εκεί που έψαχναν εμφανίστηκε ο Ντάσερ, το λυκόσκυλο της οικογένειας και γαβγίζοντας τους οδήγησε κάτω από ένα δέντρο όπου βρισκόταν το αγοράκι και έκλαιγε.

Φορούσε μόνο την μπλούζα του και τα ποδαράκια του ήταν πληγωμένα από κλαδιά και πέτρες, ήταν όμως καλά στην υγεία του και αυτό γιατί είχε τον σκύλο που τον προστάτευε από τη βροχή και τον ζέσταινε το βράδυ.

Ο Μπέρι και ο Ντάσερ έλειπαν 14 ώρες και βρέθηκαν 3,5 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook