Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη των εκδηλώσεων με την επωνυμία \”Βραδιές του χειμώνα στον Όμιλο\”, που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα στις εγκαταστάσεις του στο Νεώριο Μόρο στον Ιστιοπλοϊκό, με θέματα όπως πάντα, τα οποία αφορούν τους ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα…
Πρώτος ομιλητής που θ\’ ανοίξει τον κύκλο των συζητήσεων θα είναι ο Κώστας Παρασχάκης, ιστιοπλόος και μέλος του Ομίλου μας, αναπτύσσοντας το θέμα \”Ναυτικά όργανα: χρησιμότητα και χειρισμοί\” . Η ομιλία του κ. Παρασχάκη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 8μ.μ.
Η απόφαση του Ι.Ο. Χανίων να διοργανώσει και φέτος τις \”Βραδιές του χειμώνα στο Όμιλο\”, πάρθηκε μετά την περσινή επιτυχία που είχαν οι συγκεντρώσεις, όπου αναπτύχθηκαν πολλά σπουδαία θέματα, όπως ιστιοπλοϊκά ,ναυτικά, τεχνικά, ιστορικά, οικολογικά κ.ά. και στις οποίες καταγράφηκε πολύ μεγάλη συμμετοχή.
Θυμίζουμε ότι στις περσινές εκδηλώσεις μίλησαν οι:
-Αντώνης Αρχοντάκης: \”Κρουαζιέρα – προετοιμασία – προορισμοί\”.
-Αλέξανδρος Γκότζης: \”Σωστή χρήση VHF και EPIR\”.
-Γιάννης Καλλιγέρης: \”Προετοιμασία πληρώματος και σκάφους για συμμετοχή σε αγώνες\”.
-Κώστας Μάμαλης: \”Καθήκοντα και ευθύνες κυβερνητών επαγγελματικών -αναψυχής σκαφών\”.
-Κυριάκος Μακράτζης: \”Διεθνή κανονισμοί αποφυγής συγκρούσεων στην θάλασσα\”.
-Παναγιώτης Μανθαίος: \”Μηχανική αντοχή αρματωσιάς σκαφών\”.
-Κώστας Παρασχάκης: \”Ηλεκτρόλυση και όσμωση σκαφών πρόληψη και θεραπεία\”.
-Σπύρος Παπακαστρίτσιος: \”Ασφαλείς καταδύσεις\”.
Ο Ι.Ο. Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ομιλητές για την άψογη παρουσίαση των θεμάτων. Να σημειωθεί ότι την επιμέλεια των εκδηλώσεων έχει αναλάβει ο Έφορος Ανοικτής Θάλασσας του Ομίλου κ. Γρηγόρης Κνιθάκης.

iox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook