Με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης οδηγούνται στην Δικαιοσύνη, δύο Ρομά οι οποίοι συνελήφθησαν απο αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής απο την Σούδα για τον Πειραιά, με τις αποσκευές τους γεμάτες με χρυσαφικά.

Πρόκειται για έναν 19χρονο και έναν 25χρονο τους οποίους παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες.

Οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι όταν ανοίγοντας τις αποσκευές των δύο \”χρυσοδάκτυλων\”, βρήκαν 107 τεμάχια χρυσών ή ασημένιων κοσμημάτων, ενώ οι δύο συλληφθέντες είχαν μαζί τους και 3.100 ευρώ.

Απο την έως τώρα προανάκριση, έχει προκύψει ότι οι δύο \”ελαφροχέρηδες\” Ρομά, μαζί με έναν ακόμη 46χρονο ομοεθνή τους ο οποίος αναζητείται, είχα διαρρήξει δεκάδες σπίτια σε Χανιά και Ρέθυμνο, απο τις 5 έως τις 11 Νοεμβρίου, παραβιάζοντας με αριστοτεχνικό τρόπο τις πόρτες.

Η προανάκριση απο την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων συνεχίζεται, ενώ το χρυσαφικά βρίσκονται στο Αστυνομικό μέγαρο Χανίων προκειμένου να αναγνωριστούν και να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook