Μπορεί το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών να μην είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό, είναι όμως αναγκαίο αν θέλουμε να διατηρούμε τα δόντια μας καθαρά και υγιή.

\"\"

Τώρα τη διαδικασία έρχεται να κάνει πιο ευχάριστη η νέα οδοντόβουρτσα Beam Brush η οποία παίζει μουσική καθώς πλένεις τα δόντια σου, καταγράφει τη συχνότητα και τη διάρκεια των βουρτσιμάτων σου και σε επιβραβεύει εφόσον τηρείς τους κανόνες στοματικής υγιεινής με εισιτήρια για cinema, βιντεοπαιχνίδια, προσφορές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Η μουσική διαρκεί δύο λεπτά και σκοπό έχει να παρέχει στο χρήστη κίνητρο για να αυξήσει το χρόνο βουρτσίσματος των δοντιών του που κατά μέσο όρο είναι μόλις 46 δευτερόλεπτα. Όσο για τα δεδομένα που καταγράφει, υπάρχει επιλογή για αυτόματη αποστολή στον οδοντίατρο του με email.

Η οδοντόβουρτσα Beam Brush διατίθεται σε μπλε και ροζ χρώμα με κεφαλές για μεγάλους και παιδιά. Οι προπαραγγελίες κοστίζουν $35, ενώ η επίσημη τιμή της οδοντόβουρτσας από την κυκλοφορία της τον Νοέμβριο θα είναι $50 (και $4 για κάθε extra κεφαλή).

techgear.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook