Άφεση αμαρτιών ζήτησε από τους ιθαγενείς των ΗΠΑ η εταιρεία Victoria\’s Secret, μετά την ολοκλήρωση της φετινής, εντυπωσιακής επίδειξης μόδας, καθώς ένα από τα μοντέλα της εμφανίστηκε στην σκηνή, φορώντας τα παραδοσιακά φτερά των ιθαγενών στην κόμμωσή της, ένα εσώρουχο λεοπάρ και ψιλοτάκουνες γόβες.

Κόβοντας την ανάσα, το μοντέλο Κάρλι Κλος άρχισε να περπατάει στην πασαρέλα, αφήνοντας άναυδους τους θεατές. Η Κάρλι φορούσε στο κεφάλι τα φτερά των ιθαγενών, ενώ τα εσώρουχά της κοσμούσαν πολύχρωμα βραχιόλια και κολιέ.

Το καστανόξανθο μοντέλο, που αισθάνθηκε ότι βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter το ακόλουθο απολογητικό μήνυμα: «Λυπάμαι βαθύτατα εάν κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας έθιξα κάποιον»..

Η σελίδα της εταιρείας εσωρούχων στο Facebook «βομβαρδίστηκε» από επικριτικά σχόλια για την εμφάνιση του μοντέλου.

Ο Έρνι Ζαχ, εκπρόσωπος της φυλής «Navajo Nation», δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε περάσει φρικαλέα πράγματα και επιβιώσαμε, ο τρόπος ζωής μας συνεχίζεται. Οποιαδήποτε κοροιδία, ακόμα και αν είναι Halloween, η Victoria\’s Secret μας φτύνει… Φτύνει την κουλτούρα μας…».

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook