Κατέθεσε την Τρίτη η πρώην υπουργός Ισων Ευκαιριών Μάρα Καρφάνια στο πλαίσιο της δίκης για την υπόθεση Ρούμπιγκειτ, η οποία υποστήριξε πως ουδέποτε έχει παραβρεθεί σε πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα στις πολυτελείς βίλες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Δεν πήγα ποτέ στη βίλα Αρκορε», ισχυρίστηκε λοιπόν η πρώην υπουργός που πριν καταπιαστεί με την πολιτική ασχολείτο με τη σόουμπιζνες προβάλλοντας τα κάλλη της σε φωτογραφίσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Βέβαια η Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι που λέγεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Καβαλιέρε όσο ήταν ανήλικη, δε συμφωνεί με την Καρφάνια καθώς όπως είχε δηλώσει θυμάται την πρώην υπουργό να βρίσκεται ανάμεσα στις καλεσμένες σε ένα από τα πάρτυ την ημέρα των ερωτευμένων πριν δύο χρόνια.

Την ίδια ώρα και άλλη μία πρώην υπουργός η Μαρία Στέλλα Τζελμίνι, κατέθεσε πως βρέθηκε στη βίλα Σαν Μαρτίνο του πρώην πρωθυπουργού όμως μόνο για «πολιτικά κομψά δείπνα», ενώ στη βίλα Αρκορε υποστήριξε ότι έχει πάει ελάχιστες φορές, χωρίς ωστόσο να έχει συναντήσει τη Ρούμπι ποτέ.

Όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο Μπερλουσκόνι εξακολουθεί να πληρώνει τα αγαπημένα του μπούνγκα-μπούνγκα gilrs. Μάλιστα όπως δήλωσε η Κουβανή Λίζα Μπαριτζόντε, η οποία λαμβάνει κι εκείνη κάθε μήνα 2.500 ευρώ από τον Καβαλιέρε, στα πάρτυ τα κορίτσια έδιναν θεατρικές παραστάσεις ντυμένες άλλες νοσοκόμες, άλλες μικρά κοριτσάκια κι έπειτα «επιδίδονταν σε ερωτικούς κι όχι σεξουαλικούς χορούς».

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook