Καταγγελία αναρτήθηκε στην σελίδα του Flashnews.gr στο Facebook από τον Επαγγελματία Οδηγό Ταξί κ. Ιάκωβο Μπιτζανάκη, που περιγράφει ένα ιατρικό περιστατικό που έτυχε να μεταφέρει σήμερα στο Νοσοκομείο Χανίων και που (πολύ σωστά) περιγράφει την αγωνία του από την κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο που οδηγεί στα Επείγοντα Περιστατικά:

Καλησπέρα. Θέλω να κάνω αναφορά σε ένα σημερινό περιστατικό το οποίο αποτελεί χρονιά πληγή στο Γενικό νοσοκομείο Χανιων Άγιος Γεώργιος..

Πηγαίνω με το ταξί μου στο νοσοκομείο στα επείγοντα ένα παιδί 5 ετών με αλλεργικό σοκ από αντιβίωση. Στρίβω για τα επείγοντα περιστατικά και ερχόταν ένα ασθενοφόρο, ενώ είχα τα φώτα αναμμένα μπλοκαριστήκαμε λόγο παρκαρισμένων αυτοκίνητων και δεξιά και αριστερά του δρόμου το οποίο συνεπάγεται ότι μόνο ένα αμάξι μπορεί να περάσει (όποιο έχει τύχη).

Αναγκάζομαι να κάνω πίσω γύρω στα 15 μέτρα με το παιδί να είναι σε μεγάλο κίνδυνο. Να σημειωθεί το ασθενοφόρο χωρίς φάρους η φώτα αναμμένα κι ενώ με είδε που είχα μπει πλέον στον δρόμο σοκάκι συνέχισε την πορεία του ενώ είχε το περιθώριο να σταματήσει να περάσω (το παρακάμπτουμε αυτό).

Έφτασα στα επείγοντα και αμέσως οι γιατροί έπεσαν πάνω στο παιδί λόγο της κατάστασης του. Επικοινώνησα με την τροχαία Χανιων οι οποίοι δήλωσαν αναρμόδιοι να γράψουν αυτοκίνητα σε ιδιωτικό χώρο και ιδιαίτερα σε νοσοκομείο (και αυτό το σέβομαι αφού αποτελεί νόμο ενός ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ σαν το δικό μας).

Ρωταω λοιπόν εκείνοι οι ασυνείδητοι ανεγκέφαλοι χωρίς σεβασμό προς τον εαυτό τους άρα και προς τους γύρω τους μήπως πρέπει να τους ανοίξουμε τις πόρτες να βάζουν τα αμάξια τους μέσα στο νοσοκομείο;

Δεύτερον αν αυτό δεν είναι εφικτό εκείνος ο κύριος ο οποίος λέγεται ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ νοσοκομείου με ένα μισθό για ψίχουλα επιτέλους δεν μπορεί να λύσει αυτό το θέμα και βάλει BETADIN σε αυτήν την πληγή;

Τρίτον αν αυτά τα τρία λεπτά ήταν μοιραία για αυτό το παιδί ποιος θα είχε την ευθύνη;

Σας ευχαριστώ και περιμένω απάντηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook