Με τον προπονητή του Πλατανιά Γιάννη Χατζηνικολάου ασχολείται εκτενώς στο φύλλο της Τρίτης (13/11) η εφημερίδα "Η γάτα".

Αφού υπήρχε αναφορά στις δηλώσεις του μετά τη Τούμπα και στο... μπαλάκι που πέταξε στη διοίκηση αναφορικά με την ηρεμία στη χανιώτικη ομάδα, σε άλλη στήλη η εφημερίδα κάνει λόγο για ενδιαφέρον ανθρώπων του Άρη ώστε ο "Χάτζη" αν αποχωρήσει από τον Πλατανιά να αναλάβει την ομάδα στην οποία πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια.

Αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ:

"Κλεφτές ματιές στην Τούμπα

Κάποιοι άνθρωποι του Άρη την περασμένη Κυριακή έριχναν κλεφτές ματιές και στο παιχνίδι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πλατανιά. Δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός πως ήθελαν να χάσει ο ΠΑΟΚ για τους γνωστούς λόγους της αντιπαλότητας. Είχε να κάνει και με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, που έχει πολλούς φίλους στον Άρη και έχει αναπτύξει γενικότερα ένα πολύ καλό όνομα. Το αναφέραμε το θέμα και τις προηγούμενες ημέρες και επειδή μπορεί να προκύψει στην πορεία η απόλυση του Γιάννη Χατζηνικολάου από τους Κρητικούς, μην σας φανεί παράξενο, αν σύντομα “παίξει” δυνατά το όνομα του για τον Άρη. Εμείς το ξαναγράφουμε και σήμερα που λένε όλοι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ότι αν ο Γιάννης Χατζηνικολάου μείνει άνεργος, έχει αρκετούς φίλους στον Άρη που θα κινητοποιηθούν για να τον φέρουν στην ομάδα."Λευτέρης Αντωνακάκης