Χωρίς τον Εθνικό Αστέρα θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Football League 2, όσον αφορά τον 1ο όμιλο.

Η διοίκηση του συλλόγου της Καισαριανής ενημέρωσε την Τρίτη (13/11) τους ποδοσφαιριστές ότι δεν θα ταξιδέψουν στο Ρέθυμνο για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την Επισκοπή.

Αυτός θα είναι ο τρίτος μηδενισμός για τους "ερυθρόλευκους" (είχαν προηγηθεί αυτοί με Κόρινθο, Παναιγιάλειο), που αυτόματα θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα. 

Ένσταση η "Προο" 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ" η Προοδευτική υπέβαλε ένσταση κατά της Καλαμάτας, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι, στο οποίο επικράτησε η "Μαύρη Θύελλα".

Η ομάδα του Κορυδαλλού επικαλείται το άρθρο 19 του ΚΑΠ (παράγραφος 6), όπου αναφέρει ότι στα παιχνίδια της Football League 2 κάθε ομάδα υποχρεούται να χρησιμοποιήσει τρεις τουλάχιστον παίκτες κάτω των 21, οι οποίοι να έχουν και δικαίωμα συμμετοχές στις ελληνικές εθνικές ομάδες.

Η Καλαμάτα απέναντι στην "Προο" ξεκίνησε με τους Μπάουρη, Καντούτση και Πούτσι, με τον τελευταίο να είναι αλβανικής καταγωγής και να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εθνικές ομάδες με βάση όσα υποστηρίζουν οι "βυσσινί".Λευτέρης Αντωνακάκης