Τοπικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς, αλλά στα νότια οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στα δυτικά πελάγη τοπικά ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 15/11, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 15/11, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 15/11, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 15/11, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook