Για τον ΑΓΟΡ, αλλά και γενικότερα το πρωτάθλημα της Α2, μίλησε στο Ρέθυμνο Σπορ FM 103,3 ο Τάσος Χαρισμίδης. Εξήγησε πως το πρωτάθλημα, το οποίο χαρακτήρισε «δύσκολο και πονηρό», έχει πολύ δρόμο ακόμα και δεν πρέπει εφησυχάσουν ούτε στιγμή, προκειμένου να φθάσουν στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Αναλυτικά, τα όσα είπε ο έμπειρος σέντερ…
Για το εάν θα μπορούσε να έχει κάνει παραπάνω πράγματα από αυτά που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα στην καριέρα του:
«Ναι, και βέβαια θα μπορούσα. Δεν το έκανα, γιατί παράλληλα με τις όποιες δυσκολίες συναντά ένας μπασκετμπολίστας υπάρχει και η πλάτη της πολιτείας την οποία βλέπουμε μονίμως γυρισμένη τα τελευταία χρόνια. Το μπάσκετ είναι το άθλημα που έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες, αλλά και τις πιο πολλές διεθνείς επιτυχίες στη χώρα μας στα τελευταία 25 χρόνια και παρ’ όλα αυτά δεν δίνεται η προσοχή που πρέπει. Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τον χώρο, μολονότι αγωνιζόμαστε στην Α2, δεν τυχαίνουμε του σεβασμού που πρέπει και δυστυχώς συνειδητοποιώ ότι το φαινόμενο είναι γενικό κι αυτό είναι άδικο».
Για την πρόταση του ΑΓΟΡ και αν μετάνιωσε που τη δέχθηκε: 
«Βλέποντας τους παίκτες κυρίως στην προπόνηση -γιατί δεν ήξερα καλά όλα τα παιδιά- διαπίστωσα ότι είμαστε πολύ καλοί και πως έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πω στον κόσμο ότι η θέση στην οποία βρισκόμαστε (2η) είναι μεν πλεονεκτική, αλλά υπάρχουν ακόμη 11 αγώνες. Κάποιοι έχουν στον μυαλό τους σαν φόβο ότι μπροστά μας είναι οι Ίκαροι και κανείς άλλος. Λάθος! Μπορεί να κερδίσουμε τους Ίκαρους και να χάσουμε από κάποιους άλλους. Το φετινό πρωτάθλημα είναι δυνατό όσο και πονηρό».
Αναφορικά με τις εντυπώσεις του από το Ρέθυμνο: 
«Ευτυχώς στο Ρέθυμνο έχω έρθει σαν τουρίστας στο παρελθόν κι έχω προλάβει να το δω στα πολύ όμορφά του κυρίως τις ημέρες που ο ήλιος λάμπει. Τώρα, όλα κυλούν γύρω από την ομάδα. Έχουμε πρωινές κι απογευματινές προπονήσεις και ενίοτε βιντεοσκόπηση (ανάλυση του αντίπαλου μέσω βίντεο). Η κούραση είναι αρκετή και καμιά φορά μπορεί να σε πάρει ο ύπνος εκεί που παρακολουθείς (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε καλή παρέα με τα παιδιά και μπορώ να πω με άνεση ότι με όποιον συμπαίκτη μου κι αν βρεθώ μπορούμε να συζητήσουμε σχεδόν τα πάντα και φυσικά να πάμε με την ίδια ευκολία για καφέ ή για φαγητό».
Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: 
«Περνάμε όλοι κάποια στιγμή από μία ή και περισσότερες δύσκολες φάσεις. Το γεγονός ότι είμαστε καλά μεταξύ μας βοηθάει πάρα πολύ. Ιδίως σε στιγμές που η ομάδα δεν πάει καλά σε έναν αγώνα ή που δεν έρχονται κάποια χρήματα που περιμένεις. Το τελευταίο δεν μπορεί να μην προβληματίζει… Δυστυχώς, το φαινόμενο αυτό είναι παντού, αλλά τουλάχιστον έγιναν προσπάθειες τώρα τελευταία και πληρωθήκαμε έναν μισθό και έχουμε εγγυήσεις ότι θα πάρουμε και τα υπόλοιπα. Εγώ που μιλάω με παλιούς μου συμπαίκτες μου λένε περίπου τα ίδια πράγματα κι αυτό είναι στενάχωρο για το ίδιο το άθλημα και τους αθλητές που βρίσκονται χρόνια στο επάγγελμα».
Για το πόσο κοντά ή μακριά είναι ο τίτλος: 
«Ευτυχώς ο πρωταθλητισμός ή αν θέλετε η 2η θέση που οδηγεί στην Α1, ίσως και η 3η φέτος με τα τόσα οικονομικά προβλήματα που διαβάζουμε ότι έχουν Ηλυσιακός, Ηρακλής και ΑΕΚ, μας κρατούν σε εγρήγορση και μας καθιστούν έτοιμους ανά πάσα ώρα και στιγμή. Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή παίζουμε και καλό μπάσκετ, θέλουμε να είμαστε ενωμένοι όπως τώρα και να φτάσουμε στον στόχο μας. Είμαστε δυνατοί, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, αλλά χρειάζεται προσοχή σε όλα τα ματς ανεξαιρέτως. Δεν πρέπει να εφησυχάζεις ποτέ και πουθενά εάν δεν “κλειδώσεις” τη μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις. Μας περιμένουν 11 μάχες».