Τελευταία ενημέρωση: 22:45

Άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασού, με αποτέλεσμα ένας 40χρονος Ιρακινός να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος από μαχαίρι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου.

Μέχρι και αυτήν την ώρα στον 3ο όροφο των φυλακών επικρατεί αναστάτωση ενώ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μόλις λίγο πριν τις 9 το βράδυ κατάφεραν να βάλουν τους κρατούμενους στα κελιά τους και να ξεκινήσει η καταμέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η αιτία για τη σημερινή συμπλοκή βρίσκεται σε επεισόδιο που είχε σημειωθεί τη Δευτέρα με συνέπεια το τραυματισμό επίσης με μαχαίρι ενός Κούρδου κρατουμένου.

Με την επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων τα πνεύματα ηρέμησαν από ότι φάνηκε όμως όχι για πολύ, καθώς την επόμενη ημέρα Τρίτη, δημιουργήθηκε νέα συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων που οδήγησε στον τραυματισμό ενός Πακιστανού, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε άγρια.

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε αργά το απόγευμα όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα Αράβων επιτέθηκε με μαχαίρι στον Ιρακινό.

Η συμπλοκή πήρε διαστάσεις και ολόκληρη η φυλακή τέθηκε σε συναγερμό.

Οι κρατούμενοι μετά από μιά ώρα οδηγήθηκαν στα κελιά τους, ωστόσο οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή υπό το φόβο ξεσπάσματος \”βεντέτας\” μεταξύ των αλλοδαπών κρατουμένων και την αποφυγή αντιποίνων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook