Κάνε τη σιλουέτα σου να φαίνεται λεπτότερη με 5 απλά τρικ από τη στυλιστική ομάδα της Έλενα Κρίστενσεν, που θα σε βοηθήσουν να κρύψεις το στομάχι, να τονίσεις τη μέση σου και να διορθώσεις τις ατέλειες.

1. Προτίμησε ρούχα σε σκούρες αποχρώσεις. Το παρεξηγημένο μαύρο παραμένει hot για το καλοκαίρι, αφού αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμά σου και σου χαρίζει πιο αδύνατη σιλουέτα. Επίσης το βαθύ μπλε, το κυπαρισσί και το σταχτί έχουν την ιδιότητα να δείχνουν το σώμα πιο λεπτό.

2.
Για να κρύψεις το στομάχι σου, απόφυγε τα πολύ στενά ρούχα και οτιδήποτε στενεύει στη μέση. Προτίμησε διαγώνιες γραμμές ή με μια έντονη λεπτομέρεια στο πέτο ή το τελείωμα, ώστε να πέφτει το μάτι εκεί και όχι στο σημείο που επιθυμείς να μη φαίνεται. Για τον ίδιο σκοπό, μπορείς να επιλέξεις ένα μεγάλο, έντονο κολιέ ή ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

3.
Εάν το σώμα σου έχει σχήμα αχλαδιού, φόρα φαρδιά ρούχα και φούστες σε Α γραμμή, έτσι ώστε να βελτιώσεις τη σιλουέτα σου.

4. Εάν δε σε ικανοποιεί η εικόνα που εμφανίζουν οι ώμοι σου και, ταυτόχρονα, δε θες να φορέσεις μακριά μανίκια, προτίμησε μπλούζες με μανίκια μέχρι τον αγκώνα που είναι πολύ θηλυκά και σέξι. Εναλλακτικά, συνδύασε ένα αραχνοΰφαντο σάλι που θα τυλίξεις γύρω από τους ώμους.

5.
Εάν επιθυμείς να τονίσεις τη μέση σου, διάλεξε ρούχα με V στο λαιμό ή αμάνικες μπλούζες, που δημιουργούν ένα οπτικό τρικ ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Μια φούστα σε Α γραμμή ή με πιέτες επίσης θα «μεταμορφώσει» τη μέση σου σε πιο λεπτή και θα σου χαρίσει μια όμορφη σιλουέτα.

shape

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook